Kulcsrakész faházak

Kulcsrakész faházak Cégünk úgy az országban, mint külföldön is épít modern, fából készült házakat. Egyre több romániai állampolgár választja a faházakat, mert ezek úgy anyagi szempontból, mint a kivitelezési idő tekintetében is előnyösek. A faházak előnye, hogy egészséges életmódot biztosítanak az építéshez használt nyersanyagnak köszönhetően, mivel a faanyag modern, időtálló anyagnak bizonyult.

Környezetbarát, kulcsrakész faházakat építünk

A Hargita megyei székhelyű SC Bege Bege Company SRL/Kft. rendelésre épít faházakat, a legjobb ár/minőség aránnyal. A faház minden, kellemes, modern, meleg és nem utolsósorban egészséges lakókörnyezetet óhajtó család álma.

+4-0744-206.779

Fából készült turistaházak

Fabol keszult turistahazakA fából készült turistaházak sikeresen ötvözik az esztétikust a funkcionálissal. Különböző típusú fából készült turistaházakat építünk ügyfeleink elvárásai szerint. Az életminőség javítása és a természethez való visszatérés fontos szempont a méltó és egészséges életmódot óhajtók számára. A fa turistaházak építésével kapcsolatos további információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Hétvégi házak

Hétvégi házak Cégünk hétvégi faházak széles palettáját készíti el, melyek lehetnek rusztikusak vagy modernek, egy hálóval rendelkező házaktól több emeletes házakig, fából készült nyaralók és panziók. A nyaraló-, pihenő- és üdülőhelyeken a legjobb választás a hétvégi faház építése, mivel kiváló körülményeket biztosít különböző turisztikai területeken. A hétvégi házak építésével kapcsolatos további információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Faházikók

Fahazikok
A faházikók lehetnek a legjobb választás a természetes, gazdaságos és környezetbarát szállást óhajtók számára. A fa egy olyan könnyű anyag, mely sokoldalúan feldolgozható, nem bocsát ki káros anyagokat, egészséges és gazdaságos. A faházikók főbb előnyei: - hőszigetelés (a fa az egyik legjobb hőszigetelő), - rövid, évszakoktól független építési idő, - gazdaságos, környezetbarát és egészséges, - a faanyag, rugalmassága által, jó ellenállást biztosít földrengés esetén.

Fából készült nyílászárók

Fából nyílászárók
Esztétikai szempontból fontosak, így a rétegelt fából készült ablakokat változatos színekben, formákban és kialakításban gyártjuk úgy a külső, mint a belső felületen. Ezen termékek gyártására a legjobb minőségű anyagokat és faanyagot használjuk, így számos típusú rétegelt fából készült nyílászárót tudunk ajánlani ügyfeleinknek. A Bege Bege Company Kft. termékei környezetbarát anyagokból készülnek, melyek esetében csak mérgező anyagokat nem tartalmazó, bevizsgált alap- és kiegészítő anyagok kerülnek felhasználásra.

Miért tudunk garanciát kínálni termékeinkre?

  • mert felügyeljük a teljes legyártási folyamatot, a faanyag beszerzésétől kezdődően,
  • mert mi raktározzuk azt,
  • mi szárítjuk a faanyagot a digitális vezérlésű, legmodernebb szárítóban, kezeljük szuvasodás ellen és tűzmentesítjük,
  • saját műhelyünkben és saját berendezéseinkkel dolgozzuk fel,
  • teljes egészében mi készítjük a ház nyílászáróit,
  • mi szállítjuk le,
  • és nem utolsósorban (mit gondol?), mi építjük fel!

Faház projektek

A Hargita megyei faház gyártó és építő, Bege Bege Company Kft. promóciós áron kínálja az alábbi ház modelleket:

Különleges ajánlat faházra – Ildikó modell 42.000 euró

Ildikó modellIldikó modell

Különleges ajánlat faházra - Emilia modell 35.000 euro

Emilia modellEmilia modell

Néhány médiaszereplés:

stirileprotv adevarul gandul

Kövessen minket a Facebook-on


Elérhetőségek

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa:
Str. Principala, Nr. 350
Gyergyócsomafalva 537050, Hargita megye, Románia

Menedzser: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Titkárság:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]