Mi, a Hargita megyei székhelyű SC Bege & Bege Company SRL/Kft., szakterületünk a faházak építése és széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a fafeldolgozó iparban. Cégünket olyan szakember csapat alkotja, akik nagyon gyorsan képesek kivitelezni bármilyen típusú faházat. Mi az Ön partnerei vagyunk a minden ízlést és költségvetést kielégítő faházak és –bútorok készítésében, Románia és Európa egész területén.

A környezetbarát és egészséges faházak előnyei:

  • rövid kivitelezési idő a klasszikus szerkezetű épületekkel szemben
  • földrengés ellenállóság
  • alacsony ár, a téglaház árának legtöbb 60-70%-a
  • legjobb hő- és hangszigetelő képesség, legalacsonyabb áron
  • bármilyen építészeti stílus kivitelezése
  • könnyű renoválás, átépítés.

A faházakról

Az összes építőanyag közül a fa az egyetlen természetes anyag. A faház előnyös megoldás az anyag minőségének, a földrengés és a természeti katasztrófák elleni ellenállásnak köszönhetően. Ezen előnyök mellett, a faházaknak más erénye is van, mint például a hő- és hangszigetelő képesség és a költségek hosszú távon való csökkentése. Cégünk 1994-ben alakult és 1999-től fő tevékenységünk a faházak, nyaralók, turistaházak és bármilyen környezetbarát faház modellek építése.

A faházba való költözés nem egy tágas és nagyon szépen dekorált lakrészbe való költözést feltételezi, hanem tiszta levegőt, tágas kertet és a tömbház teraszáról nyíló kilátásnál sokkal szebb panorámát biztosít. A Bege Bege cég faépítményeket gyárt és forgalmaz. Faházakat, faházikókat, hétvégi házakat, manzárdokat gyártunk és építünk az Ön számára.

Hogyan épül a faház?

A faépületek tömör fából vagy faváz alapján készülnek. Tömör fából készült épület esetén a falelemek vastagsága 40 mm-től 160 mm-ig változhat. A külső falak szigetelésének vastagsága 50, 100, 150 mm lehet. A szigetelést díszburkolattal vagy 19 mm vastagságú lambériával födjük be. A házak ereszték- és horonyillesztéssel vagy "oszlop és gerenda" módszerrel vagy előgyártott panelekből készülnek.

Kérjen árajánlatot!

A favázas építmények esetében a faszerkezetre épülnek a falak és a tetőszerkezet. A szigetelés, a villamossági- és vízvezetékek ebbe a szerkezetbe ágyazódnak bele. A szerkezet kívül és belül burkolatot kap. A külső felület esetében leggyakrabban lapos vagy félgömbölyű lambériát és vakolatot használunk. A belső felületen lapos lambériát vagy gipszkartont használunk. Rétegelt fa nyílászárókat gyártunk termopán üveg számára. A faépületek tetőzete 100-200 mm vastag szigetelésre van előkészítve. A gerendák lehetnek látszó- vagy rejtett gerendák. Ezen házak számára hajópadlót is gyártunk. Ugyanakkor az emeleten hangszigetelt padlózatot is tudunk biztosítani. A tömör fából készült lépcsők és asztalosmunkák megfelelnek az európai szabványoknak.

Hogyan építjük a faházakat

A ház építésének első lépése a megfelelő terület megvásárlása, amit a terv elkészítése és az építkezési engedélyek megszerzése követ. Az építkezési engedély megszerzése után kezdődhet az alapzat elkészítése, a terület közművesítése, ami alatt a Bege Bege Company elvégzi a faház elkészítését, helyszínre való szállítását és felépítését.

Néhány médiaszereplés:

stirileprotv adevarul gandul

Kövessen minket a Facebook-on


Elérhetőségek

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa:
Str. Principala, Nr. 350
Gyergyócsomafalva 537050, Hargita megye, Románia

Menedzser: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Titkárság:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]