Preturi

top

Case lemn tip locuinta permanenta I 150-170 euro / mp

Structura de rezistenta din grinzi 120×120 mm. Pereti exteriori ale acestor constructii de case lemn au lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie, sarpanta (acoperisul) cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

Case de lemn americane 180 euro / mp

Case lemn tip locuinta permanenta II 175 euro / mpa

Structura de rezistenta din grinzi 150 mm. Pereti exteriori cu lambriu exterior semirotund sau plat. Termoizolatia din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Peretii interiori finisati cu lambriu nut si feder slefuit sau montat gips carton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Scarile interioare. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Captusirea in totalitate cu lambriu nut si feder slefuit exterior si interior.

Case lemn tip 4 110 – 130 euro / mp

Se compune dintr-un singur perete din material tip grinzi de 45 mm.

Case lemn tip 5 150-170 euro / mp

Peretii exteriori, tip grinzi de 45 mm, cu dublu nut si feder. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Pereti interiori finisati cu lambriu sau montat gipscarton. Livrat si montat dusumea geluita nut si feder. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie. Sarpante cu astereala plina sau cu sipci pentru ardezie.

Case lemn tip 6 170-180 euro / mp

Casa de lemn se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

Case lemn tip 7 190-200 euro / mp

Casa se compune din grinzi pline de 95 mm cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.

Case lemn tip 8 200-220 euro / mp

Casa se compune din grinzi pline de 110 mm, cu dublu nut si feder. Montajul se face prin sistemul chertare. Termoizolatie din vata minerala la toti peretii exteriori si la pod. Izolatie – Folie bariera de vapori. Livrat si montat dusumea geluita lamba si uluc. Ferestre tip termopan conforme normelor europene. Usi interioare conform tabelului de tamplarie.
bottom
sigla case din lemn