Case din lemn la cheie

Case din lemn Bebe Bebe Company Srl Firma noastra executa constructii moderne de case de lemn atat in tara cat si in strainatate. Tot mai multi romani aleg sa construiasca case din lemn deoarece sunt avantajoase atat din punct de vedere material cat si ca durata de executie. Casele de lemn sunt avantajoase prin faptul ca aduc o viata sanatoasa, datorita materiei prime din care se construiesc casele, lemnul fiind un material de constructie modern, cu o buna rezistenta in timp.

Construim
case din lemn
ecologice la cheie!

SC Bege Bege Company SRL din Harghita construieste la comanda case din lemn cu cel mai bun raport calitate pret. Casele de lemn sunt visul oricarei familii de a avea un spatiu de locuit placut, modern, cald, dar nu in ultimul rand sanatos.

Vizitati Galeria de imagini sau Cereti oferta!

+4-0744-206.779

Constructii cabane de lemn

Cabane de lemn bebe Cabana de lemn reuseste sa imbine in mod fericit esteticul cu functionalul. Executam diferite tipuri de cabane de lemn dupa preferintele clientilor nostri. Dorinta de a ridica calitatea vietii si reintoarcerea la natura reprezinta preocupari importante pentru cei care doresc un stil de viata decent si sanatos. Pentru mai multe informatii legate de construirea de cabane de lemn, nu ezitati sa ne contactati.

Case de vacanta

Case de vacanta din lemn Firma noastra poate realiza o gama larga de case de vacanta din lemn, rustice sau moderne de la case cu un singur dormitor pentru weekend pana la case cu mai multe etaje, cabane din lemn si pensiuni. Constructia de case lemn de vacante este cea mai buna alegere pentru o locatie de vacanta, odihna si recreere oferindu-va conditii excelente in zone turistice diverse. Pentru mai multe informatii legate de constructia de case de vacanta, consultati pagina noastra de contact.

Casute de lemn ecologice

Casute de lemn economic si ecologic Construirea de casute de lemn poate fi cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc un camin natural, economic si ecologic. Lemnul este un material usor care poate fi prelucrat multilateral, nu are emisii, este sanatos si economic. Avantajele principale a casutelor din lemn: • izolare termica (lemnul este unul dintre cele mai bune izolatoare termica), • durata de construcie este foarte scazuta si nu este influentata de anotimpuri, • casute de lemn economice, ecologice si sanatoase • elasticitatea lemnului confera caselor din lemn rezistenta la cutremur.

Ferestre si usi lemn stratificat

Ferestre si usi din lemn stratificat Importante din punct de vedere estetic, ferestrele din lemn stratificat pot fi personalizate in variate culori, forme si finisaje interioare si exterioare. Lemnul si materialele utilizate pentru constructia acestor produse sunt de cea mai buna calitate, oferind mai multe tipuri de usi si ferestre din lemn stratificat. Produsele de la firma Bege Bege Company SRL sunt fabricate din materiale ecologice, usi din lemn interior, folosind doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice.

De ce putem garanta pentru constructiile noastre?

  • pentru ca de la aprovizionare cu materialul lemnos controlam intregul flux
  • noi il depozitam
  • noi il uscam prin Uscatorie de lemn de ultima generatie controlata digital, de-asemenea tratat anticarii si ignifugat.
  • noi il prelucram prin propriul atelier si echipamente
  • pentru ca noi realizam geamurile si usile casei integral.
  • pentru ca noi il transportam.
  • si nu in ultimul rand (ce credeti?) Noi il montam!

Cum se fabrica o casa din lemn?

Constructiile din lemn pot fi fabricate din lemn masiv sau din osatura din lemn. Pentru o constructie in lemn masiv, grosimea elementelor de perete poate varia de la 40 mm la 160 mm. Peretii exteriori pot fi izolati de 50, 100, 150 mm grosime. Izolatia se acopera cu tencuiala decorative sau cu lambriuri de 19 mm. Casele pot fi realizate prin tehnica elementelor imbinate cu nut si feder sau prin tehnica "stalpi si grinzi" sau din panouri prefabricate.

Pentru constructiile cu osatura din lemn, se ridica o structura din lemn care cuprinde peretii si sarpanta. Izolatia, conductele de electricitate si de apa se plaseaza in aceasta structura. Structura este acoperita la exterior si la interior.

Pentru exterior se folosesc cel mai adesea lambriuri din lemn plat sau semi-rotunde si tencuiala. La interior se folosesc lambriuri plate sau rigips. Producem usi si ferestre din lemn stratificat pentru geam termopan. Acoperisul constructiilor din lemn este prevazut pentru o izolatie de 100-200 mm grosime. Grinzile pot fi aparente sau ascunse. Va putem livra aceste case cu dusumea. De asemenea, putem realiza podea izolata fonic, la etaj. Scarile si tamplaria din lemn masiv sunt construite conform normelor europene.

Cum construim casele de lemn

Primul pas pentru construirea unei case este achizitionarea unui teren potrivit, dupa care urmeaza realizarea proiectului si obtinerea autorizatiilor de constructie. Odata obtinuta autorizatia de constructie se poate trece la realizarea fundatiei si racordurile la utilitati, in timp ce firma Bege Bege Company se ocupa de ridicarea casei din lemn, de transportul si montarea acesteia.

Proiecte case din lemn

Producatorul si constructorul de case din lemn din Harghita, Bege Bege Company SRL, va oferim preturi promotionale la urmatoarele modele de casa:

Oferta speciala promotie case din lemn - model Ildiko de la 42.000 euro

Proiect casa de lemn model Ildiko vedere oblicaProiect casa de lemn model Ildiko plan interior

Oferta speciala promotie case din lemn - model Emilia de la 35.000 euro

Proiecte casa de lemn vedere frontalaProiecte casa de lemn plan interior

Găseşte-ne pe Facebook


Contacteaza-ne

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa: Str. Principala Nr. 350
Ciumani 537050, Judetul Harghita

Manager: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Secretariat:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]