SC Bege & Bege Company SRL este firma din Harghita specializata in construirea de case de lemn avand o vasta experienta in domeniul industriei prelucrarii lemnului. Societatea noastra este formata dintr-o echipa de profesionsti care pot realiza case din lemn de orice tip cu o executie foarte rapida. Noi suntem partenerul dumneavoastra in constructia de case din lemn si mobilier pentru toate gusturile si bugetele, pe intreg teritoriul Romaniei si al Europei.

Avantajele caselor din lemn ecologice si sanatoase

  • durata de executie redusa fata de o constructie pe structura clasica
  • rezistenta la cutremur
  • pret redus de pana la 60-70% din pretul caselor de caramida
  • cea mai buna rezistenta termica si fonica, la cele mai mici preturi
  • adaptarea oricarui stil arhitectural
  • renovari, remodelari facile

Despre casele de lemn

Dintre toate materialele constructive lemnul este unicul material natural. Realizarea unei case din lemn este o solutie avantajoasa datorita calitatii materialului, a rezistentei la seisme, cutremure si dezastre naturale. Pe langa aceste avantaje casele din lemn au si alte calitati, precum izolarea termica si fonica si reducerea cheltuielilor pe termen lung. Societatea noastra a fost infiintata in anul 1994, iar din anul 1999 are ca activitate principala constructia de case de lemn, lemn, vile, cabane si orice model de case ecologice.

Mutarea intr-o constructie din lemn nu presupune locuirea intr-un apartament spatios si foarte frumos decorat ci respirarea unui aer curat, existenta unei curti spatioase si a unei privelisti care sa fie mult mai limpezi decat cea oferita de la balconul blocului. Bege Bege produce si comercializeaza constructii din lemn. Producem si montam pentru dumneavoastra constructii de case lemn, casute din lemn, case de vacanta, mansardari.

Cum se fabrica o casa din lemn?

Constructiile din lemn pot fi fabricate din lemn masiv sau din osatura din lemn. Pentru o constructie in lemn masiv, grosimea elementelor de perete poate varia de la 40 mm la 160 mm. Peretii exteriori pot fi izolati de 50, 100, 150 mm grosime. Izolatia se acopera cu tencuiala decorative sau cu lambriuri de 19 mm. Casele pot fi realizate prin tehnica elementelor imbinate cu nut si feder sau prin tehnica "stalpi si grinzi" sau din panouri prefabricate.

Cereti oferta de pret!

Pentru constructiile cu osatura din lemn, se ridica o structura din lemn care cuprinde peretii si sarpanta. Izolatia, conductele de electricitate si de apa se plaseaza in aceasta structura. Structura este acoperita la exterior si la interior. Pentru exterior se folosesc cel mai adesea lambriuri din lemn plat sau semi-rotunde si tencuiala. La interior se folosesc lambriuri plate sau rigips. Producem usi si ferestre din lemn stratificat pentru geam termopan. Acoperisul genericdrugcenter.com din lemn este prevazut pentru o izolatie de 100-200 mm grosime. Grinzile pot fi aparente sau ascunse. Va putem livra aceste case cu dusumea. De asemenea, putem realiza podea izolata fonic, la etaj. Scarile si tamplaria din lemn masiv sunt construite conform normelor europene.

Cum construim casele de lemn

Primul pas pentru construirea unei case este achizitionarea unui teren potrivit, dupa care urmeaza realizarea proiectului si obtinerea autorizatiilor de constructie. Odata obtinuta autorizatia de constructie se poate trece la realizarea fundatiei si racordurile la utilitati, in timp ce firma Bege Bege Company se ocupa de ridicarea casei din lemn, de transportul si montarea acesteia.

Proiecte case din lemn

Producatorul si constructorul de case din lemn din Harghita, Bege Bege Company SRL, va oferim preturi promotionale la urmatoarele modele de casa:

Oferta speciala promotie case din lemn - model Ildiko de la 42.000 euro

Proiect casa de lemn model Ildiko vedere oblicaProiect casa de lemn model Ildiko plan interior

Oferta speciala promotie case din lemn - model Emilia de la 35.000 euro

Proiecte casa de lemn vedere frontalaProiecte casa de lemn plan interior

Câteva apariții în mass-media:

stirileprotv adevarul Romania libera gandul

Găseşte-ne pe Facebook


Contacteaza-ne

BEGE & BEGE COMPANY SRL
Adresa: Str. Principala Nr. 350
Ciumani 537050, Judetul Harghita

Manager: Bege Arpad
Mobil: +4-0744-206.779

Secretariat:
Tel./Fax: +4-0266-350.039
E-mail: [email protected]